Zambet pentru copii

In pragul Sarbatorilor de Iarna poti avea sansa de a deveni Mos Craciun pentru copiii cu nevoi speciale. Participând la proiectul caritabil „Zambet pentru copii”, oamenii cu suflet mare pot contribui la dotarea unui centru destinat copiilor cu dizabilitati.
Beneficiarii directi ai acestui centru sunt copiii cu un diagnostic foarte grav – sever, avand gradul I de handicap, care necesita terapie de lunga durata. Un procent semnificativ dintre acesti copilasi sunt imobilizati intr-un fotoliu rulant, dependenti de personal specializat si care necesita atentie, ingrijire si supraveghere permanenta.

Craciunul este pentru suflet, iar donatiile din suflet pot aduce raze de speranța in viata unor copii care sufera fara a avea vreo vina.
In noul centru vor beneficia gratuit de toate serviciile de specialitate, avand, poate, dreptul la o noua sansa care pana acum le-a fost refuzata.

Fiti alaturi de copii, impreuna cu Asociatia Betania, Primăria Municipiului Bacău si Simba Invest si doneaza pentru un „Zambet”, iar noi iti oferim un Concert Magic de Craciun sustinut de:
– Orchestra Filarmonicii „Mihail Jora”, dirijor Robert Gutter (S.U.A.)
– Corul Colegiului de arta „George Apostu”, dirijor Ionuț Vîlcu
– Clasele de balet ale Colegiului de arta „George Apostu”, profesor Simona Baicu
– Soprana Gabriela Iştoc
– Trupa Feelings

Accesul la concert se face doar pe baza de invitatie.
Persoanele fizice sau juridice care doresc sa sustina aceasta cauza si fac dovada donarii a minim 50 lei pot intra in posesia invitatiei/invitatiilor de la:
– Asociatia Betania – str.Nordului 19bis. Telefon 0234.586.002
– Simba Invest – str.Republicii 193. Telefon 0372.732.114
– Agentia vTravel – str.9Mai 29. Telefon 0745.161.616.
Donatiile se fac in cont RO08BACX0000003009162012, deschis la Unicredit Bank Bacau. Beneficiar: Asociatia Betania Bacau.
Relatii suplimentare la telefon 0372.732.114.
#ZambetPentruCopii