Darurile Naturii

DANDELION GARDEN este un proiect personal care imbină mai multe linii de cunoastere din: herbologie taoista, fitoterapie, fitoterapie psihocauzală și dezvoltare personală. Are ca scop reconectarea oamenilor cu darurile naturii, atât prin cultivarea unei educații specifice la toate nivelele de vârstă prin cursuri, seminarii și prezentări, cât și prin conceperea unor remedii simple, ca adjuvante în lupta cu stresul, oboseala, scaderea imunității și a vitalității.

Remediile se prepara din plante recoltate din flora spontana, din zone nepoluate, condimente și mirodenii cu valoare biologica recunoscuta și certificată în fermele ecologice. Remediile sunt sintonizate (personalizate) după persoana care le solicită, prin anamneză după principiile terapiilor complementare. Atelierul DANDELION GARDEN este conceput pentru realizarea de uleiuri organice presate la rece, cu o presă manuală prin stoarcere, după metoda străveche, invenție a domnului Sava Raul. Atelierul nu comercializează și nu realizează produse de serie, doar remedii în cantități mici, cu o inaltă puritate, valoare energetică și biologică: elixire pentru aromoterapie, uleiuri de corp și de masaj, creme, amestecuri de plante prepresate pentru ceai, uleiuri alimentare aromate.

Clienții DANDELION GARDEN pot asista direct în atelier la prepararea propriului remediu, pot propune sau aduce plante pentru a fi presate. Atelierul DANDELION GARDEN este deschis tuturor celor care vor să se bucure de natură, de miracolele și darurile ei, uitate astăzi pe zi ce trece, în goana nebună a civilizației.

Mitruț Remus Dănuț

Foto credit: Lucian Mușet | Video credit: Daniel Parascan